Ideje za dekoraciju rodjendana balonima

Dekoracija balonima je zaista sjajan način da rođendanska zabava postane svečanija i uzbudljivija. Postoji mnogo kreativnih načina da pomoću balona uksrasite zabavu, a u ovom članku smo vam obezbedili nekoliko sjajnih ideja za ukrašavanje prostora u kojem se rođendan slavi pomoću balona.

Baloni sa helijumom

Da li znate nekog ko ne voli balone sa helijumom? Kako najmlađi, tako i stariji se prosto oduševe balonima koji su punjeni helijumum. Oni su sjajan i popularan način kada je u pitanje ukrašavanje rođendanskog prostora. Kako ovi baloni lebde u vazduhu, idealni su za postavljanje na plafon ili na visoka mesta. Baloni sa helijumom nemaju ograničenja u pogledu, boja, oblika i dezena što omugaćava da se prilagode svakoj rođendanskoj temi.

Osim postavljanja na visoka mesta, zanimljiva i popularna ideja je buket od balona sa helijumom koji možete postaviti na centar stola koji služi za posluženje gostiju. Krov napravljen od helijumskih balona u različitim bojama stvoriće neverovatan zapanjujući vizuelni efekat koji vas i vaše goste neće ostaviti ravnodušnim.

Baloni u obliku brojeva i slova

Baloni sa brojevima i slovima doprineće da rođendanski dekor poprimi personalizovanu notu na zabavan i kreativan način. Baloni u obliku brojeva odličan su način da označite broj godina koji slavljenik ili slavljenica pune, a pomoću balona u obliku slova možete napisati ime osobe koja slavi rođendan ili napisati neku lepu poruku.

Ovakve vrste balona mogu biti deo zida od balona, a čine i idealno mesto gde se možete slikati sa gostima. Ovakve dekoracije stvoriće slike koje će ulepšati porodični album i pružiti sjajan doprinos vašim društvenim mrežama.

Zidna dekoracija od balona i luk od balona

Dekoracija zid od balona je sjajan način da dodate dašak drame vašem rođendanskom dekoru. Zid od balona pomoću naduvanih balona koji su zalepljeni za zid stvara efekat kao da je zid napravljen od balona ili ukrašava postojeći zid. Zid od balona se može kombinovati sa balonima u obliku slova i brojeva, a i baloni sa helijumom mogu činiti jedan deo.

Pomoću luka od balona možete obeležiti ulaz u prostor ili neki važan deo prostora, a možete ga i nasloniti na zid. Ipak nemojte ograničavati ovu ideju, jer broj mesta gde možete ubaciti luk od balona je neograničen, a kako mogu biti i manjih i većih veličina broj ideja samo može da raste.

Spremni za rođendansu proslavu

Nadam se da su vas ove ideje inspirisale da dekoraciji vašeg rođendan dodate kreativan i zabavan dodir. Dekoracija pomoću balona neće vas koštati preterano, a veoma je raznovrsna i zaista je puna opcija, a sem rođendana možete je koristiti i za druge vrste proslava.

Dekoraciju balonima možete napraviti sami, ali najbolje je to prepustiti stručnjacima koji će to uraditi brzo, efikasno i bez greške. Balloon Event sa svojim timom stručnjaka učiniće vašu proslavu posebnom.