Kako obradovati lepšu polovinu originalnim poklonom?

davanje-poklona
Pixabay.com

Postoje li osobe koje ne vole poklone? I ako da – one su definitivno u manjini. Oduševljeni izraz na licu voljene osobe kojoj se dopadne poklon dovoljna je nagrada za uporne tragače i neumorne lovce na originalne znakove pažnje koje vašoj izabranici mogu ulepšati dan. 

Bez obzira na povod – rođendan, godišnjicu, praznik ili neku posebnu priliku, proces biranja ne mora da bude stresan. Mi vam nudimo nekoliko načina kojima možete svojoj lepšoj polovini izraziti svoju naklonost, pažnju, ljubav i zahvalnost.

Personalizovani nakit – pokažite da mislite na duže staze

Svaka žena voli da na sebe stavi manje ili više detalja koji joj mogu začiniti odevnu kombinaciju. Ukoliko niste sigurni da li bi se pre obradovala zlatnim minđušama ili srebrnoj ogrlici, dijamant u blisteru kao poklon čini se kao univerzalno rešenje s kojim nećete pogrešiti. Može se posmatrati kao životna investicija jer njihova vrednost konstatno raste. Time vašoj dragoj osobi prenosite simboličnu poruku da i odnos, poput blistera, raste i razvija se ukoliko se u njega svesno ulažu kvalitetno vreme, ljubav i posvećenost.

Parfemi – za evociranje lepih sećanja

Odaberite miris koji će podsećati na nju, vaš prvi sastanak ili zajedničko putovanje. Nemojte ići u najbližu parfimeriju, već potražite na internetu ili u vašem gradu postoji li radionica parfema koja će pažljivim odabirom mirisnih nota, koje vi zatražite, napraviti jedinstveni parfem, specijalizovan samo za vašu dragu. 

Cveće i slatkiši – neke stvari nikada ne izlaze iz mode

Za brz i originalni poklon koji nikad ne može dosaditi, dovoljno je da odete do cvećare ili pijace i odaberete za vašu damu pravi buket cveća. Ne, buketi se ne kupuju samo za Dan zaljubljenih ili Osmi mart. Odabir buketa, pored personalizovane poruke, možete osvežiti trunčicom originalnosti: da li znate koje značenje nosi svaki cvet?

crvene-ruze
Pexels.com

,,Kraljica’’ cveća koja govori o ljubavi jeste crvena ruža i vezana je za Veneru, boginju ljubavi. Orhideje su takođe simbol ljubavi, lepote i snage, dalije se vezuju za trajnu vezu i posvećenost, dok božuri simbolizuju srećan brak. Kamelija je simbol naklonosti i poštovanja, hortenzije zahvalnosti za razumevanje, a ružičaste ruže pokazuju zahvalnost i uvažavanje.

Cveće i čokolada, bombonjera ili neki kolač iz poslastičarnice čine savršen tandem. A dok se vaša partnerka bude naslađivala odabranim dezertom, vi joj krišom možete ukrasti manje parče.

Umetnost kao ljubav koja se može poneti sa sobom – oslobodite svoju kreativnost

Zajednička slika ne mora ,,skupljati prašinu’’ u vašem telefonu – može se preneti na platno, slagalicu, šolju ili majicu. Tako će se vaša draga osoba setiti vas uz srk prve jutarnje kafe ili će ukrastiti prazne zidove dnevne sobe uramljenom slagalicom sa vašom zajedničkom slikom (koju prethodno možete zajedno slagati). 

Ukoliko je vaša partnerka strastveni zaljubljenik u muziku, možete joj napraviti plejlistu sa pesmama koje volite ili koje ona posebno voli. Ona tu plejlistu može puštati dok putuje na posao, rasprema kuću ili uživa na pauzi. Postoji toliko originalnih način da je podsetite da mislite na nju i da ste prisutni. 

Elektronski uređaj koji olakšava život – praktičnost ne isključuje kreativnost

Svaka žena voli da se sređuje. Neka za to odvaja sate, a neka svega nekoliko minuta. Međutim, većina žena će se složiti da joj uklanjanje dlačica po telu predstavlja najveće opterećenje i muku. Ukoliko imate dobru ušteđevinu i poželeli ste da olakšate novčanik, mi vam otrkivamo tajnu kako da postanete njen superheroj: aparat za trajnu epilaciju kod kuće iskoreniće njene svakodnevne muke. Može trajati 20 godina, a korisna je investicija jer je prilično jeftinije od takvih tretmana u salonima. 

Poklon kao kartica

Ne, ovde ne mislimo na vašu kreditnu karticu (iako bi je i to zasigurno oduševilo). Ukoliko ste u trci sa vremenom i morate što pre da nađete poklon, a opet želite da bude originalan – setite se koje radnje vaša izabranica voli i tu joj kupite poklon karticu. Ovim činom joj dajete slobodu da ona proceni šta joj je u datom trenutku neiphodno. Ovim poklonom sigurno nećete pogrešiti.

Iskustvo – nije važno gde, već s kim

par-gleda-film-na-kaucu
Pixabay.com

Ukoliko je baš ona jedna od onih retkih koji ne vole poklone – ne brnite, to nije kraj! Vi joj možete pokloniti iskustvo. To može biti romantično krstarenje sa večerom ili samo romantična večera, ručak, pa i doručak, piknik, vikend beg-putovanje, ili noćna vožnja uz sladoled. Putovanje ne mora da podrazumeva pasoš, poletanje i uzletanje, dovoljno je da izađete iz kuće, ili čak da u vaš stalni ambijent donesete nešto novo – na primer filmsko veče sa posebnom tematikom.

Pronalaženje poklona može biti zanimljivo iskustvo gde ćete imati priliku da razmislite o interesovanjima i hobijima vaše partnerke, da prepoznate koliko dobro nju, a i sebe poznajate, kao i vaš odnos. Poklonu se u zube ne gleda – imajte to na umu ukoliko ste pod pritiskom, a ako ste uložili trud, to će se prilikom odabira videti.