Gde pronaći najbolji provod u Beogradu ovih letnjih noći?

Letnje večeri su konačno postale zaista letnje, sa konstantnom toplotom i mirisom leta u vazduhu – mirisom lepote, ljubavi i energije koja poziva na pokret. Ako se do sada niste pokrenuli, sada je pravo vreme da to uradite. Opustite se pored bazena, vozite rolere na Adi Ciganliji i rashladite se u vodi. Uživajte u trenucima odmaranja u obližnjem kafiću, uz hladnjikavu vodenu paru. Skupite snagu jer kada padne veče, tada je vreme za pripremu. Obucite najbolje stvari, stavite malo parfema koji mami i krenite u provod, koji je sve samo ne prosečan i svakodnevan kada je Beograd u pitanju. Ako je ceo svet željan da oseti beogradske noći i provode, zašto propustiti takvu priliku?!

Ekstravagante noću u Port Community splavu

Ako je neko mesto u gradu dobilo popularnost i veliki značaj za kratak vremenski period, onda je to definitivno Port Community. Splav Port već godinama postavlja visoke standarde i pruža ekskluzivno iskustvo noćnog provoda, odišući određenom dozom ekstravagancije koju svako može lako osetiti i uživati u njoj.

Za sve one koji su tokom zime uživali u večernjim izlascima u Kasina by Community,  tokom letnjih meseci, sva dešavanja se prebacuju na reku u Port Community,  gde je atmosfera uvek vrela, dok je temp eratura malo hladnija. Ova letnja scena omogućava da se uživa u svim čarima Kasine i pruža nezaboravno iskustvo posetiocima

Poput većine splavova koji se vezuju za noćne provode, Port Community okuplja mlade ljude, koji uživaju uz nastupe brojnih beogradskih bendova i popularnih imena i zvuk pop/rock scene. Ono što treba izdvojiti kao posebnost ovog mesta jeste da mu je lokacija takva da pruža pogleda na Kalemegdan, deo Beograda oko Saborne crkve, što definitivno daje poseban šmek svakom izlasku, a posebno onom koji traje do zore.

Institucija noćnog života – splav River

Najpoznatiji klaberi svoje klaberske „karijere“ započeli su baš na ovom mestu. Splav River je jedno od kultnih mesta noćnog života srpske prestonice, mesto koje se jednostavno ne zaobilazi. Nekada smešten ispod starog Železničkog mosta, danas na ušću, nedaleko od prošlog mesta prebivališta, splav River je samo poboljšao utisak i provode, ako je to uopšte u nekoj meri i moguće.

Svojim dugogodišnjim dokazivanjem pokazao je da nema potrebe govoriti o tome zašto su provodi na njemu posebni. Mladost, lepota, radost, uživanje, sve je ono što se može sresti ovde, bez ikakve negativne energije. Još ako uživate u letnjim noćima ispunjenim popularnim hitovima pop i narodne muzike, nastupima poznatih pevača, brojnih domaćih zvezda, nema potrebe dalje tražiti. Leti tokom dana, iskoristite splav River kao idealno mesto za osveženje na reci, dok se noću možete dodatno zagrejati i uživati u zabavi koju vam pruža.

Osim navedenih splavova, klubova i kafana, postoje i drugi popularni lokali u boemskoj četvrti koji vam pružaju nezaboravan provod. Međutim, spisak tih mesta je veoma dug. Ipak, kada se spomenu splav Port i River, najveći ljubitelji noćnog života već znaju da nije potrebno dalje tražiti, samo je potrebno rezervisati na vreme.