Zašto su ugaone garniture najbolja investicija u koju ćete uložiti vaš novac?

Izvor slike: Dalas nameštaj

Ugaone garniture danas predstavljaju standard luksuza u opremanju dnevnih soba naših domova. Bilo da se odlučite za standardnu ugaonu ili malu ugaonu garnituru, ukoliko se odlučite za ovaj komad nameštaja, jednostavno ne možete pogrešiti.

Njihova multifunkcionalnost, udobnost, praktičnost i dugovečnost su samo neki od razloga zašto ugaone garniture imaju poseban status i predstavljaju kvalitetan izbor u opremanju životnog ali i poslovnog prostora. Ukoliko vam vaš budžet dozvoljava da se upustite u izbor zaista kvalitetnog komada, ugaona garnitura će biti jedan od nezamenljivih elemenata vašeg životnog prostora koji će pratiti vaš životni stil i ostavljati snažan utisak na svakoga ko uđe u vaš dom ili kancelariju.

4 razloga zbog kojih su ugaone garniture pametna investicija

Retko koji komad nameštaja može odgovoriti na raznovrsne potrebe kao ugaona garnitura. Pri izboru, pred vama je širok spektar opcija. Materijal, dimenzije, sastavni delovi, stil, samo su neke od odlika koje pri izboru možete uzimati u obzir. Neretko konkretnu garnituru možete i prilagoditi svojim potrebama u nekom od ovih aspekata, tako je čineći još posebnijom i unikatno vašom.

Multifunkcionalnost

Ugaona garnitura sama po sebi predstavlja komad nameštaja sa više funkcija. Idealna za filmsko veče kod kuće ali i mesto za popodnevni odmor ili okupljanje prijatelja uz prijatnu zakusku, ugaona garnitura će biti odgovor na svaki od ovih izazova.

Ukoliko imate manje prostora na raspolaganju, mala ugaona garnitura je izbor za vas. Ona može biti dizajnirana isto kao i ona standardnih veličina, sa prostorom za odlaganje stvari i drugim funkcionalnostima. Može biti i ona koja ima mogućnost otvaranja radi kreiranja pravog, udobnog kreveta. Kada razmišljate o ugaonim garniturama, slobodno se prepustite maštanju jer će pravi brendovi umeti da odgovore na vaše konkretne potrebe.

Praktičnost

Kako smo se već njenih različitih funkcija, pozivamo vas da razmotrite ugaonu garnituru kao praktično gostinsku sobu u malom. Modeli koji podrazumevaju prostor za odlaganje stvari ne mogu biti praktičnije. Osim što svakodnevno vama štede najdragoceniji faktor u stanovanju, prostor, ukoliko tokom praznika ili inače planirate da budete domaćini prijateljima, ugaona garnitura je i krevet i orman u malom. U svetskim okvirima dizajniranja životnog prostora, ugaona garnitura ima i zvaničan nadimak “dodatna gostinska soba”.

Luksuz i udobnost kožnih garnitura

Pred vama je ogroman izbor a možda je materijal jedna od prvih stavki koje bi trebalo da razmotrite. Kožna ugaona garnitura je kraljica među komadima nameštaja. Sa njenim laganim održavanjem i dugovečnošću retko koji drugi nameštaj može da se takmiči. No, čak i ako se odlučite za mebl, opcije su bezbrojne i brend kome možete verovati će moći da vam pruži tim na raspologanje sa kojim ćete moći da praktično dizajnirate svoju ugaonu garnituru iz snova.

Dugovečnost

Uz dobro održavanje, ugaona garnitura može biti jedan od najdugovečnijih komada nameštaja u vašem domu. Najnoviji modeli su dizajnirani tako da traju dugo, bilo da su od mebla ili kože.

Kako izabrati ugaonu garnituru

Pri odabiru ugaone garniture, važno je da imate par faktora na umu. Prvo, dimenzije. Ovo ne podrazumeva samo dimenzije same garniture, već i da li na primer može proći kroz vrata vašeg stana. U tom slučaju, to možda može biti garnitura koja se sastavlja na licu mesta.

Drugo, materijal koji odgovara vašoj estetici i životnom stilu. Prava, veštačka, ugaona garnitura presvučena tekstilom, pažljivo razmotrite šta vam je zapravo potrebno.

Konačno, kvalitet. Iznenadili biste se koliko u izboru ovako važne investicije kvalitet čini razliku. Kvalitet drveta, dugovečnost materijala, obrada, kao i zanatsko znanje i umeće timova koji su zamislili i realizovali vaš novi komad nameštaja – svaki od ovih faktora utiče na isplativost vaše nove investicije.

U Dallasu pronađite ugaonu garnituru po vašem ukusu

U salonima nameštaja Dallas u Novom Pazaru, Tutinu, Novom Sadu i Beogradu, kao i na njihovom veb-sajtu možete pronaći širok asortiman ugaonih garnitura. Bilo da birate ugaone garniture, trosede ili dvosede, u njihovoj ponudi ćete pronaći mnogo različitih modela i stilova.

Dizajn i majstorski timovi Dallasa prave ugaone garniture koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ukoliko se odlučite za neki od njihovih modela, bilo da su standardne ili male ugaone garniture u pitanju, budite sigurni da ćete moći da napravite praktičan, luksuzan i dugovečan izbor.