Novogradnja u Bloku 64: Upoznajte Airport Garden

Airport garden lokacija

U srcu Novog Beograda, u prestižnom Bloku 64, nalazi se stambeni kompleks koji redefiniše pojam luksuznog stanovanja – Airport Garden. Ovaj moderni kompleks nudi jedinstvenu kombinaciju komfora, visokokvalitetne gradnje i vrhunske opremljenosti, pružajući idealno mesto za život svima koji traže savršen balans između urbanog života i privatnosti.

Uz autonomno grejanje i hlađenje, pametne kućne sisteme i bogate sadržaje, stanovi u Airport Gardenu zadovoljavaju najviše standarde energetske efikasnosti i funkcionalnosti. Pročitajte dalje kako biste saznali sve o prednostima života u ovom izvanrednom kompleksu i zašto bi baš Airport Garden mogao postati vaš novi dom.

Šta je Airport Garden?

Airport Garden je najnoviji stambeni kompleks u Novom Beogradu u Bloku 64, dizajniran da zadovolji potrebe modernog života. Ovaj projekat nudi različite tipove stanova, od garsonjera do četvorosobnih luksuznih stanova, sa najnovijim tehnološkim rešenjima i visokokvalitetnim materijalima.

Ulaz u zgradu airport garden

Lokacija i Okruženje

Blok 64 je jedan od najpoželjnijih delova Novog Beograda. Sa odličnom infrastrukturom, zelenim površinama i blizinom ključnih gradskih punktova, ovaj blok pruža sve što je potrebno za udoban i kvalitetan život.

Lokacija airport garden

Povezanost sa Gradom

Stanovnici Airport Gardena uživaće u izvanrednoj povezanosti sa ostatkom grada. Blizina glavnih saobraćajnica, kao što su auto-put i mostovi, omogućava brz i lak pristup centru Beograda, kao i drugim delovima grada.

Karakteristike Stanova u Airport Gardenu

Svaki stan u Airport Gardenu pažljivo je dizajniran da kombinuje estetiku i funkcionalnost. Moderni dizajn, prostrani prostori i velike staklene površine koje pružaju obilje prirodne svetlosti, čine ove stanove idealnim mestom za život.

Dnevna soba trpezarija

Tipovi Stanova

Garsonjere i Jednosobni Stanovi

Za one koji traže manji, ali funkcionalan prostor, garsonjere i jednosobni stanovi su savršen izbor. Ovi stanovi nude sav komfor potreban za moderan život, uključujući pametne kućne sisteme i kvalitetne materijale.

Dvosobni i Trosobni Stanovi

Dvosobni i trosobni stanovi idealni su za porodice ili one koji jednostavno žele više prostora. Prostrane dnevne sobe, moderne kuhinje i udobne spavaće sobe samo su neke od karakteristika koje ove stanove čine posebnim.

Luksuzni Četvorosobni Stanovi

Za one koji žele vrhunsku udobnost i luksuz, četvorosobni stanovi su pravi izbor. Sa prostranim terasama, panoramskim pogledom i najnovijim tehnološkim rešenjima, ovi stanovi pružaju sve što je potrebno za luksuzan život.

Kvalitetna Opremljenost

Visokokvalitetni Materijali

Svaki stan u Airport Gardenu opremljen je visokokvalitetnim materijalima, uključujući drvene podove, vrhunske keramičke pločice i moderne sanitarije. Kvalitet gradnje garantuje dugovečnost i udobnost stanovanja.

Pametni Kućni Sistemi

Pametni kućni sistemi omogućavaju stanarima da kontrolišu rasvetu, grejanje i hlađenje putem mobilnih aplikacija, čime se postiže visok nivo udobnosti i energetske efikasnosti.

Energetska Efikasnost

Stanovi u Airport Gardenu projektovani su sa naglaskom na energetsku efikasnost. Korišćenjem najnovijih tehnologija i materijala, stanovi nude niske troškove energije i minimalan uticaj na životnu sredinu.

Prednosti Življenja u Airport Gardenu

Sigurnost i Privatnost

Sigurnost je jedan od glavnih prioriteta u Airport Gardenu. Kompleks je opremljen video nadzorom, sigurnosnim vratima i 24-časovnim obezbeđenjem, što stanarima pruža mir i sigurnost.

Zelene Površine i Rekreacija

Parkovi i Dečija Igrališta

Zelene površine i dečija igrališta omogućavaju stanarima da uživaju u prirodi i provode kvalitetno vreme na otvorenom sa porodicom i prijateljima.

Dvorište Airport Garden

Kupovina i Finansiranje

Kako Kupiti Stan?

Proces kupovine stana u Airport Gardenu je jednostavan i transparentan. Tim stručnjaka je na raspolaganju da vam pomogne kroz sve korake, od izbora stana do finalizacije kupovine.

Opcije Finansiranja

Postoji nekoliko opcija finansiranja, uključujući stambene kredite sa povoljnim uslovima i mogućnost plaćanja na rate. Tim za podršku će vam pomoći da pronađete najbolje rešenje za vaše finansijske potrebe.

Povlastice i Popusti

Za rane kupce i one koji se odluče za određene tipove stanova, dostupne su povlastice i popusti. Iskoristite ove pogodnosti i obezbedite svoj novi dom po najpovoljnijim uslovima.

Stanovi u Airport Gardenu predstavljaju vrhunsku kombinaciju modernog dizajna, visokog kvaliteta i izvanredne lokacije. Blok 64 pruža sve što je potrebno za udoban i kvalitetan život, a uz brojne pogodnosti i sadržaje, ovo je idealno mesto za vas i vašu porodicu.

Ne propustite priliku da postanete deo ove prestižne zajednice i uživate u svim prednostima koje ona nudi. Pozovite i zakažite razgovor sa agentom prodaje +381 11 41 42 980