Najjednostavniji prevoz od Novog Sada do aerodroma

Veliki broj građana Novog Sada gotovo svakodnevno putuje avionom, a zbog blizine i jednostavnog putovanja do Beograda i aerodroma to nije veliki problem. Aerodroma je udaljen oko 90km od centra grada, a prosečno trajanje vožnje autoputem je oko 1h. Ali, bez obzira na udaljenost, svaki put kada dođe dan putovanja moramo razmišljati kako doći do aerodroma i stići na vreme na čekiranje.

Postoji više načina kako možete doći do aerodroma, postoji više prevoznika koji svakodnevno transportuju putnike iz Novog Sada do aerodroma Nikola Tesla, ali mi ćemo vam predstaviti najjednostavnije rešenje. Saznajte u nastavku teksta.

PREVOZ NOVI SAD – AERODROM NIKOLA TESLA U BEOGRADU

Zbog velikog broj ljudi kojima je potreban prevoz iz Novog Sada i okoline do aerodroma Nikola Tesla danas postoji veći broj prevoznika koji nudi prevoz baš na ovoj relaciji. Polasci su više puta dnevno, ali ima i onih koji voze u noćnim terminima, tako da generalno u svako doba dana možete pronaći prevoz.

Ukoliko niste vozač, nemate sopstveni automobil, ovo je najbolja opcija za vas. Možete pronaći prevoznike koji će doći na vašu adresu, uglavnom se plaća po vozilu, tako da ukoliko sa sobom vodite još nekog možete proći jeftinije.

Cene prevoznika u jednom pravcu kreću se od 4.000rsd na više, u zavisnosti od broja osoba i vrste vozila. Računajte da ćete još toliko platiti u povratku, s tim što postoji mogućnost da prevoznik dodatno naplati čekanje ukoliko let kasni.

PARKING NA AERODROMU NIKOLA TESLA I PREVOZ SOPSTVENIM AUTOM

Postoji način transporta koji je mnogo jednostavniji ali i jeftiniji od korišćenja usluga prevoznika. Prevoz sopstvenim automobilom je rešenje za sve muke koje imate prilikom transporta do aerodroma, pod uslovom da ste vozač i imate svoj automobil.

Mnogim porodicama je ovo bilo rešenje koje im je smanjilo stres pred putovanja. Naročito ukoliko putujete sa manjom decom, jer u tom slučaju možete krenuti kad god želite bez gubljenje vremena na čekanje prevoznika i da na putu pravite pauze kada je za to potrebno po vašoj volji.

Dodatna prednost je što nećete čekati na aerodromu u povratku, bez obzira da li i koliko let kasnio, možete odmah krenuti ka svom domu, s obzirom da su mališani uglavnom umorni u povratku mnogo je jednostavnije uspavati ih u sopstvenim kolima nego u vozilima sa većim brojem putnika.

KAKO FUNKCIONIŠE PARKING NA AERODROMU NIKOLA TESLA?

U blizini aerodroma Nikola Tesla nalazi se više privatnih parking poseda na kojima možete ostaviti vaš automobil tokom putovanja. Kako bi izbegli neprijatna iskustva, odmah ćemo vam predložiti “Sky parking” sa kojim smo imali više puta saradnje bez ikakvih problema.

Pre polaska potrebno je da rezervišete, kako bi bili sigurni da još uvek ima slobodnih parking mesta. Prilikom rezervacije, ukoliko prvi put dolazite, dobićete detaljno objašnjenje gde se nalazi parking i kako do njega doći. Sky parking se nalazi na svega 3 minuta vožnje od terminala.

Ne morate brinuti za vašeg mezimca, parking je potpuno bezbedan i siguran. Posed je ograđen, pod video nadzorom 24/7h, u svakom trenutku tamo se nalazi čuvar, a kako bi vi bili 100% sigurni i da ne brinete tokom odmora dobićete i link na kome ćete uživo moći da gledate kameru koja snima vaš automobil.

Za sve korisnike parkinga obezbeđen je besplatan transport od parkinga do aerodroma u oba pravca, a osoblje će vam usput pomoći da prebacite prtljag u službeni automobil kojim će vas voziti do terminala.

KOLIKO KOŠTA SKY PARKING?

Parking se plaća po danu, a cena zavisi od ukupnog broja dana. Za jedan dan potrebno je izdvojiti 700rsd, a za period od 30 i više dana potrebno je izdvojiti 200rsd po danu.

Na primer, za period od 10 dana parking će vas koštati ukupno 4.500rsd, koliko je potrebno izdvojiti otprilike za iznajmljivanje jednog vozila u jednom pravcu. Ukoliko putujete na nekoliko dana, usluga privatnog parkinga se višestruko isplati.

Više informacija o cenovniku i uslugama Sky parkinga pogledajte na njihovom sajtu skyparkingaerodrom.rs . Pored parkinga nudei prenoćište ako ne želite da idete do Beograda.