Oprema koju svaki restoran mora imati i kako je nabaviti

Pripremate se za otvaranje svog prvog ugostiteljskog objekta i već pri prvim koracima uređivanja lokala nailazite na glavnu nedoumicu, gde nabaviti kvalitetnu opremu koja dugo godina služiti vašem restoranu? Iako opremanje ugostiteljskog objekta može biti veoma zanimljiva aktivnost, morate voditi računa šta kupujete za svoj objekat. Ulaganje u kvalitetnu neophodnu opremu svakog ugostiteljskog objekta ili nameštaja mora biti dugoročno i veoma dobro isplanirano, ne želite da uložite ogroman novac u stvari neproverenog kvaliteta koje ćete morati stalno da popravljate ili da promenite već kroz nekoliko meseci. Oprema za ugostiteljski objekat zaista može zahtevati nešto veća ulaganja, naročito ako ste odlučili da kupite novu, međutim uz transparentne saveznike moći ćete da pronađete i najkvalitetniju opremu, ali i podršku pri bilo kom nepredviđenom problemu u radu opreme. Svakako nešto najbitnije za svaki restoran, kafić ili kafanu su frižideri, zamrzivači, hladne vitrine i slično. Ovi uređaji obavezni su u svim ugostiteljskim objektima zbog toga što sve namirnice koje služite gostima pomoću njih čuvaju svoju svežinu. 

Moderne rashladne vitrine za sve tipove ugostiteljskih objekata

Ukoliko ste u nedoumici koga odabrati za svog saveznika, koji će vas kvalitetom opreme podržati u ostvarivanju vašeg sna otkrićemo vam nekoliko činjenica koje vam mogu pomoći pri konačnoj odluci. Ugostiteljska oprema danas zahteva veći kvalitet nego nekada, pa u skladu sa tim trebalo bi odabrati uređaji koji odgovaraju standardima moderne današnjice. Odaberite rashladne vitrine koje koriste R290, najnoviji ekološki freon u industriji, zatim odaberite opremu koje ne nenadmašiva u smanjonoj potrošnji energije, koja ima duplo veću efikasnost rashladnog kruga, kod koje je smanjen zvuk uređaja i koji predstavlja višu energetsku klasu. Takođe kvalitetna rashladna vitrina ima noćnu funkciju za uštedu energije, moderni dizajn, veći digitalni displej, specijalnu pokrivnu ploču za zaštitu od vlage i još mnogo toga. Kada ulažete novac u ovakve uređaje onda uložite u novu opremu koja će vam služiti dugi niz godina i koja će vam obezbediti stalne mušterije koje će svakodnevno uživati u vašim specijalitetima.

Odaberite najkvalitetniju opremu za vaš ugostiteljski objekat

Svežina namirnica i hrane neophodna je ukoliko ste vlasnik restorana, zato su rashladne vitrine u poslovanju ugostiteljskog objekta neophodne da bi maksimalno olakšale obavljanje posla. Kvalitet hrane obezbeđuju vam razni uređaji od frižidera i zamrzivača do hladnih stolova i salatara. Uređaji koji čuvaju svežinu namirnica trebalo bi da se nađu među prvim stavkama na listi za kupovinu kada opremate ugostiteljski objekat, zato odaberite samo ono najbolje i najkvalitetnije. Osigurajte vaše proizvode na idealnoj temperaturi, kupite nove proizvode proverenog kvaliteta koji će vam obezbediti dug period bez dodatnih troškova i kvarova koji vas mogu sprečiti u napredovanju. Mudro izaberite saveznike koji će vam pružiti i najkvalitetnije uređaje, ali koji će biti dostupni kao pomoć za rešavanje svih problema koji vas mogu zadesiti na putu ka uspehu.

Gde pronaći najkvalitetnije uređaje?

Što se tiče same ponude rashladnih vitrina, ona se može podeliti u nekoliko kategorija. Najčešće se za potrebu ugostiteljskog objekta izdvajaju: frižideri, rashladne vitrine za piće, hladni stolovi, indox oprema, izložbene vitrine, salatara, tople vitrine, zamrzivači i slično. Ukoliko ste tek u realizaciji otvaranja prvog ugostiteljskog objekata ili vam je neophodna nova oprema onda se obratite najboljem uvozniku i distributeru rashladnih vitrina proizvedenih u Evropi. Priključite se bazi koja broji više od 500 zadovoljnih klijenata i izaberite ColdHillShop za svog glavnog saveznika pri opremanju ugostiteljskog objekta. Pri kupovini najmodernije opreme za svoj ugostiteljski objekat od njih pored garancije na isti dobijate takođe dostavu, montažu i detaljnu obuku za korišćenje najnovijih uređaja. Obuka je jako značajna zbog toga što može sprečiti kvarovi koji se javljaju kada nepravilno koristite opremu, ali i ako dođe do određenih problema uvek možete da računate na njih kao podršku budući da se skoro 40 godina bave servisom rashladnih vitrina i poseduju sve originalne delove.

Postoji bezbroj načina za izlaganje ili skladištenje proizvoda u rashladnim vitrinama, a vi izaberite onu za koju smatrate da će se najbolje uklopiti u vašem restoranu ili kafiću. Obezbedite svojim gostima sveže namirnice koje ćete čuvati na hladnom i sigurnom mestu. Ne dozvolite da vas kvarovi na polovnim uređajima ili dotrajalost stare opreme remeti u obavljanju posla koji volite, uz prave saveznike koji su spremni da vam pomognu i da u rekordnom roku reše sve nepredviđene situacije u kojima se možete naći možete biti bezbedni.