Kako znati da li je žena ozbiljna na sajtu za upoznavanje?

Jednom kada ste pronašli ozbiljan sajt za upoznavanje, našli ste ženu koja vam se toliko sviđa, sa kojom se redovno dopisujete i koja počinje da zauzima sve veće i veće mesto u vašem umu… Dakle, vaša veza izgleda da je razvija u pravom smeru. Dobro se slažete, to je odlično, ali da li je ona zaista zainteresovana za ozbiljnu vezu? Ovih nekoliko tragova će potvrditi da da, vaš partner traži dugoročnu posvećenost.

Veoma je zainteresovana za vaše mišljenje o njoj

Iz vaših razmena možete videti da ona želi da vam ugodi, da zauzme važno mesto u vašem svakodnevnom životu. Čak i ako fizički sastanak još nije održan, ona svim sredstvima pokušava da zadrži vašu pažnju. Može da vas pita šta mislite o njenom izgledu, njenoj današnjoj odeći, fotografiji ili videu, a može i da vas uključi u svoje odluke (konflikt na poslu, problem sa rođacima, izbor destinacije za putovanje…). Žena koja želi da vam ugodi koliko svojim fizičkim izgledom, tako i drugim aspektima svoje ličnosti svakako je u potrazi za ozbiljnom vezom.

Ona ne okleva da pokrene razmenu

Da si samo prolazna faca, ona ne bi imala ništa protiv da ne priča sa tobom. Ako, pak, dođe „samo da se pozdravi“ ili često prva započne razgovore, zaista je zainteresovana. Pokretanje interakcije je njen način da vam stavi do znanja da ceni vreme koje provodite zajedno virtuelno i da razmišlja o tome da vezu podigne na ozbiljniji nivo.

Ona je radoznala za tebe

Ona se ne ustručava da vam postavlja pitanja koja prevazilaze klasično „čime se bavite? U stvari, zanima je sve o vama: mesta na kojima ste bili, vaše omiljeno piće, vaša porodica, šta obično radite u vašem slobodnom vremenu… Tražiće da sazna razloge vaših preferencija ili odluka. Uključuje se u vaše diskusije, nastojeći da sazna više o vama. Živo interesovanje obično odražava želju da se odnos nastavi dalje. reči, ona verovatno razmišlja o budućnosti sa tobom, procenjujući šta bi tvoje prisustvo pored nje moglo doneti.

Ona traži stvari koje su vam zajedničke

Po načinu na koji vam odgovara i ispituje možete reći da traži zajedničke karakteristike i elemente koji joj omogućavaju da se poveže sa vašim svetom. Svesno ili ne, ona pokušava da te natera da shvatiš da je ona žena koja ti odgovara, ona koju ti je Kupid odredio.

Zato ima smisla tražiti svoju srodnu dušu na sajtovima za upoznavanje poput Elmaza koji vam omogućavaju da saznate o drugoj osobi tako što ćete pregledati njen profil i videti šta vam je zajedničko pre nego što razgovor i počne. Ovde možete pročitati recenziju Elmaza pre nego što se prijavite.

Ona je ljubomorna

Ne ustručava se da izazove napad nestrpljenja ili ljubomore kada joj predugo odgovarate ili kada pominjete druge žene (prijateljicu iz detinjstva, sestru…). U stvari, ona se plaši da će vas izgubiti jer zaista želi da zauzme važno mesto u vašem životu. To znači da je ona zaista zainteresovana i da se plaši da podeli vašu naklonost (pažnju). Ovo je uobičajena manifestacija želje da se uđe u trajnu vezu.