Cena selidbe dvosobnog stana u Beogradu

Pojedinci i porodice koje nisu do sada imale susret sa selidbama nemaju predstavu koliko jedna selidbe može koštati. Očekuju se visoke cene, a kada nas kontaktiraju budu iznenađeni kako su naše usluge toliko pristupačne.

Naša agencija je jako fleksibilna, možete zatražiti određene usluge ili kompletnu selidbu prepustiti nama. U zavisnosti od količine nameštaja i usluga koje želite formiraćemo cenu. U ovom tekstu želimo da Vam obrazložimo kolika je cena selidbe, ali i ukupnu cenu selidbe dvosobnog stana do 60 kvadrata u Beogradu.

Cena transporta nameštaja u Beogradu

Transport nameštaja i paketa je osnovna usluga koja je i najtraženija. U našem voznom parku nalazi se veći broj vozila različitih veličina i kategorija. U zavisnosti od količine transport stvari možemo obaviti manjim ili većim kombijem, manjim ili većim kamionom.

Za transportu u Beogradu cene su fiksne u zavisnosti od zone i naselja. Cena se kreće od 1.500-2.500 dinara. Ako se transportuje van grada, cena se računa po pređenom kilometru u oba pravca od 25-30 dinara po kilometru.

Isti princim obračunavanja koristi se i prilikom formiranja cena za kamionski prevoz, ali je malo skuplje. Pa tako u gradu transport se kreće od 2.500-5.000 dinara. A van grada od 45-55 dinara po kilometru.

Cena usluge prenosa paketa

Navedene cene su samo za transport, kada vi sami unosite i iznosite pakete. Kada želite da angažujete i naše radnike za fizičke poslove, odnosno prenos paketa, cena se uvećava.

Ako imate manje komade nameštaja, iznajmili ste namešten stan, selidba se može obaviti kombijem. Ali ukoliko je sav nameštaj vaš, biće neophodno uzeti kamion i veći broj radnika.

U situaciji kada nemate puno nameštaja i zakupite kombi, prevoz sa 2 radnika može koštati od 3.500-5.000 dinara ukupno. Ako je nameštaj vaš i zakupili ste kombi, računajte na trošak od 10.000-12.000 dinara ukupno sa 4 radnika.

Cena zavisi od obima posla i otežavajućih okolnosti ukoliko ih ima. To može biti nepristupačan prilaz zgradi, zgrada bez lifta, uski hodnici i tome slično.

Dodatne usluge radnika za selidbe

Svaka prosečna selidba obuhvata transport i prenos paketa. U manjem broju slučajeva klijenti sami preuzimaju prenos paketa, a nas angažuju samo za transport.

U određenim slučajevima kada klijenti nemaju vremena ili ne žele da se fizički naprežu, naše radnike angažuju i za druge poslove. To može biti pakovanje i zaštita predmeta, garderobe i drugih sitnica. A kao posebnu uslugu nudimo i demontažu nameštaja. Od nas takođe možete kupiti i sav potreban materijal za pakovanje i zaštitu.

Za takve usluge nemamo fiksne cene, tako da ih ne možemo izneti. Cena se formira za svaku selidbu posebno u zavisnosti od vaših zahteva i obima posla.

Još jedna usluga koja je deo naše ponude je i skladištenje stvari i nameštaja. Ako imate stari nameštaj ili neki višak koji nemate gde držati, nudimo opciju čuvanja u našem magacinu. Dok razmislite da li ćete nekom pokloniti, prodati ili čuvati za sledeću nekretninu biće na sigurnom.

Kako saznati cenu vaše selidbe?

Kao što možete primetiti, sve cene su od-do ili ih možete saznati tek prilikom upita. Zato vam savetujemo da nas kontaktirate što ranije i zatražite besplatnu procenu selidbe.

Pošaljite nam detaljne informacije o količini nameštaja, paketa, uslovima (da li ima lift, da li je lift mali ili veliki, kakav je prilaz zgradi, itd). Dogovorićemo dolazak u vaš stan kako bi lično procenili stanje i dali vam konkretnu ponudu u odnosu na usluge koje želite.

Nemate obavezu da ponudu prihvatite, a možete saznati cenu i čuti savete od naših iskusnih radnika. Imamo veliko iskustvo i želju da svakome pomognemo, zato imamo veliki procenat dogovorenih poslova nakon procene.

Da li vam je sada jasniji princip formiranja cene selidbe u Beogradu?

Nadamo se da vam je članak bio koristan i da sada imate jasniju sliku o cenama naših usluga. Još jednom ponavljamo, najbolje je da nam pošaljete podatke i zatražite besplatnu procenu.

Znamo da selidba nije mala stvar za vas, pored same promene mesta boravka mnogima selidba znači i promena načina života. Zato se trudimo da vam maksimalno olakšamo taj proces, kako bi više vremena imali za decu ili vas same.

Istražite dodatno naš sajt selidbebeogradekspres.rs, pružili smo dosta korisnih informacija o našim uslugama ali i saveta vezanih za selidbe.